ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκνευρισμένος ο Τσιόδρας με όσους επισημαίνουν αντιφάσεις

18:20 - 30 Απρ 2020 | Ειδήσεις
Εκνευρισμένος ο Τσιόδρας με όσους επισημαίνουν αντιφάσεις
Δεκαπέντε νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας. Συνολικά τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας είναι πλέον 2591.

Την Πέμπτη ανακοινώθηκε και ένας ακόμα θάνατος, με τους νεκρούς συνολικά να ανέρχονται πλέον σε 140 συνολικά. Ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 74 έτη.

"Είμαστε συμμέτοχοι σε μια κοινή προσπάθεια και από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ. Κάποιοι προσπαθούν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη που οικοδομήθηκε ανάμεσά μας", τόνισε ο κ. Τσιόδρας στέλνοντας μήνυμα σε όσους ασκούν κριτική για την υποχρεωτική χρήση μάσκας και το άνοιγμα των σχολείων.

Ο καθηγητής, εμφανώς ενοχλημένος, έκανε λόγο για "κάποιους" οι οποίοι επισημαίνουν αντιφάσεις με δήθεν επιστημονικά στοιχεία.

Τόνισε πως η επιτροπή ζει με αγωνία την καθημερινότητα και προσπαθεί να δώσει απαντήσεις στην Πολιτεία για να διασφαλίσει την υγεία των πολιτών, αλλά γνωρίζοντας και τις οικονομικές ανάγκες.

Χαρδαλιάς: Το σχέδιο ΧΑΜ

«Μέχρι την Κυριακή 3/5 τα μεσάνυχτα, μένουμε σπίτι! Από Δευτέρα 4/5, βγαίνουμε από το σπίτι και ενεργοποιούμε το Σχέδιο ΧΑΜ», τόνισε από τη μεριά του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

Το νέο σχέδιο όπως τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς είναι: «Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)! Τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας, μένουμε υπεύθυνοι, μένουμε ασφαλείς!».

Υπενθύμισε, όμως, ότι μέχρι την Κυριακή παραμένουν οι απαγορεύσεις μετακίνησης και πρέπει όλοι να τις σεβαστούν και να μην χαλαρώνουν.
 
Τόνισε μάλιστα πως οι έλεγχοι θα είναι εντατικοί το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.
Τελευταία τροποποίηση στις 18:21 - 30 Απρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.