ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Αγ. Παρασκευής: Τέσσερις προτάσεις για την πλατεία Αγ. Ιωάννη

18:48 - 02 Ιουν 2020 | Ειδήσεις
Δήμος Αγ. Παρασκευής: Τέσσερις προτάσεις για την πλατεία Αγ. Ιωάννη
Σε τέσσερις προτάσεις, για τη λύση προβλημάτων που εμφανίζονται στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη στην Αγία Παρασκευή, συμφώνησαν οι επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων, που συνεδρίασαν κατόπιν πρωτοβουλίας του δημάρχου, Βασίλη Ζορμπά.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κ. Ζορμπάς, «η δημοτική Αρχή έχει ζητήσει τη συνδρομή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, προς το οποίο θα συνεχίσουμε να πιέζουμε για την εφαρμογή των συγκεκριμένων μέτρων».

Η συγκεκριμένη πλατεία βρέθηκε στο επίκεντρο τις πρώτες ημέρες της άρσης των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, καθώς σημειώθηκαν εντάσεις μεταξύ νεαρών που συγκεντρώνονταν εκεί και της Αστυνομίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, οι προτάσεις αφορούν τα εξής:

1. Να πραγματοποιούνται τακτικά αλκοτέστ σε διαφορετικά σημεία κοντά στην πλατεία. Αυτό, εκτός του ότι θα καταστεί ανασταλτικός παράγοντας για την υπερβολική και σε ορισμένες περιπτώσεις παράνομη κατανάλωση αλκοόλ, θα βοηθήσει και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

2. Να ελέγχεται η παράνομη στάθμευση στην περιοχή, που επιβαρύνει την ήδη βεβαρημένη κατάσταση και να λαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα μέτρα.

3. Να λαμβάνουν χώρα τακτικοί έλεγχοι όσον αφορά στις περιπτώσεις παράνομης πώλησης αλκοόλ σε ανηλίκους. Ήδη, ως δημοτική Αρχή, έχουμε κινηθεί πολύ αυστηρά μετά τα τελευταία γεγονότα και αφαιρέσαμε την άδεια λειτουργίας επιχείρησης που παρέβαινε το νόμο.

4. Να γίνεται έλεγχος της τήρησης των κανόνων περί κοινής ησυχίας.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής τόνισε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του: «Η δημοτική Αρχή είναι και θα παραμείνει ανοικτή σε πιθανές επιπλέον προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην οριστική επίλυση των προβλημάτων».

Τελευταία τροποποίηση στις 18:52 - 02 Ιουν 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.