ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τοποθετήθηκε η πεζογέφυρα στη λεωφόρο Ποσειδώνος- Άνοιξε η κυκλοφορία

17:10 - 06 Ιουν 2020 | Ειδήσεις
Τοποθετήθηκε η πεζογέφυρα στη λεωφόρο Ποσειδώνος- Άνοιξε η κυκλοφορία
Νωρίτερα απ' ό,τι είχε υπολογιστεί, ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση πεζογέφυρας πάνω στους πυλώνες στη λεωφόρο Ποσειδώνος στον Άλιμο και πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας διεξάγεται κανονικά.

Οι εργασίες για την πεζογέφυρα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί και ο μεταλλικός φορέας τοποθετήθηκε πάνω στα δύο βάθρα λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι. Τρεις μεγάλοι γερανοί, αλλά και μικρότεροι -για την υποβοήθηση των αντίβαρων-  και δεκάδες φορτηγά πήραν μέρος στην τεράστια επιχείρηση της τοποθέτησης της πεζογέφυρας πάνω στα βάθρα.  

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχικός σχεδιασμός ανέφερε πως η παραλιακή λεωφόρος θα παραμείνει κλειστή έως και απόψε το βράδυ. Ωστόσο, οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και έτσι επιτρέπεται ξανά η διέλευση πεζών και οχημάτων. 

Το ρεύμα προς Γλυφάδα ήταν το πρώτο που άνοιξε και πλέον επιτρέπεται η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα, ενώ άρχισε και η λειτουργία του τραμ. Παρόντες ήταν κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής, Δήμητρα Νάνου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.