ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εντόπισαν 97,5 κιλά χασίς στο Λούρο Πρέβεζας

17:11 - 22 Ιουν 2020 | Ειδήσεις
Εντόπισαν 97,5 κιλά χασίς στο Λούρο Πρέβεζας
Κάτι λιγότερο από 100 κιλά χασίς εντοπίστηκαν στον Λούρο Πρέβεζας, σε έρευνα αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τοπικού Τμήματος Ασφάλειας σε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας, ο οποίος συνελήφθη.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο το εν λόγω όχημα. Κατά την έρευνα στο εσωτερικό του, βρέθηκαν 90 δέματα με ακατέργαστο χασίς, συνολικού βάρους 97 κιλών και 582 γραμμαρίων και 17 συσκευασίες με κατεργασμένο χασίς («σοκολάτα»), συνολικού βάρους 7 κιλών και 161 γραμμαρίων, ποσότητες που ήταν έτοιμες για πώληση.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε δηλωθεί κλοπή στις 9 Ιουνίου στο Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, ενώ έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος.

Το κλεμμένο αυτοκίνητο, οι πινακίδες κυκλοφορίες που έφερε καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντος, κατασχέθηκαν.

Με δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του, για διακίνηση ναρκωτικών και κλοπή, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.