ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα νέα μέτρα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες -Όλη η απόφαση

15:51 - 02 Αυγ 2020 | Ειδήσεις
Τα νέα μέτρα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες -Όλη η απόφαση
Αναρτήθηκε την Κυριακή στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων η απόφαση με τους αναλυτικούς κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της επικράτειας, για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορονοϊού.

Τι προβλέπεται για γυμναστήρια, λαϊκές αγορές, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, γάμους, συναυλίες, αρχαιολογικούς χώρους, παιδότοπους.

Σημειώνεται πως οι διοικήσεις ιδιωτικών επιχειρήσεων, η λειτουργία των οποίων δεν έχει απαγορευθεί στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού, οφείλουν να διασφαλίζουν την τήρηση συγκεκριμένων μέτρων κατά την προσέλευση των καταναλωτών. Διαφορετικά τσουχτερά πρόστιμα περιμένουν τους ιδιοκτήτες. Η απόφαση έχει ισχύ μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Ειδικότερα, τις αναλυτικές πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στο τεύχος της Εφημερίδας της Κυβέρνησης που έχει αναρτηθεί από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην ηλεκτρονική του σελίδα: http://www.mindev.gov.gr/wp-content/uploads/2020/08/Κανόνες-τήρησης-αποστάσεων-και-άλλα-μέτρα-προστασίας.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:45 - 02 Αυγ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.