ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπ. Εθνικής Άμυνας: Ανακλήθηκαν όλες οι άδειες των στρατιωτικών

11:37 - 10 Αυγ 2020 | Ειδήσεις
Υπ. Εθνικής Άμυνας: Ανακλήθηκαν όλες οι άδειες των στρατιωτικών
Σε ετοιμότητα τέθηκαν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις λόγω των συνεχιζόμενων προκλήσεων της Άγκυρας, με τελευταία την έκδοση Navtex για περιοχή κοντά στο Καστελόριζο.

Όπως έγινε γνωστό από κύκλους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ανακλήθηκαν όλες οι άδειες του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, σήμερα το πρωί συνεδρίασε το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), υπό τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, στο «ελληνικό πεντάγωνο».

Υπενθυμίζεται πως σήμερα στις 12:00 θα συνεδριάσει εκτάκτως υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), ενώ ο ελληνικός στόλος βρίσκεται σε ετοιμότητα και παρακολουθεί τις τουρκικές κινήσεις.

Νωρίτερα, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας στην ΕΡΤ, επισήμανε ότι η Ελλάδα είναι σε πλήρη πολιτική και επιχειρησιακή ετοιμότητα. «Η Αθήνα είναι απολύτως έτοιμη να προχωρήσει σε έναν εποικοδομητικό διάλογο, ενώ είπε ότι η Άγκυρα υποχωρεί προσχηματικά, καθώς βλέπει ότι δεν μπορεί να πετύχει τους σκοπούς της», τόνισε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.