ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ζάκυνθος: Τα μπαρ έκλεισαν τα μεσάνυχτα, το... πάρτι συνεχίστηκε

10:25 - 12 Αυγ 2020 | Ειδήσεις
Ζάκυνθος: Τα μπαρ έκλεισαν τα μεσάνυχτα, το... πάρτι συνεχίστηκε
Το κλείσιμο των καταστημάτων στις 12 το βράδυ επιβλήθηκε σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας, προκειμένου να εξαπλωθεί η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, ωστόσο, για κάποιους κλείσιμο των μαγαζιών δεν σημαίνει και τέλος της διασκέδασης.

Για παράδειγμα α κλαμπ και τα μπαρ του Λαγανά έκλεισαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, όπως υποχρεώθηκαν από τα νέα μέτρα, ωστόσο η διασκέδαση μεταφέρθηκε αλλού, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ της Ζακύνθου.

Μετά το κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στην περιοχή, πλήθος κόσμου μεταφέρθηκε στην παραλία για να συνεχίσει τη διασκέδασή του.

Δεκάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στην ακροθαλασσιά και συνέχισαν να πίνουν και να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως μεταδίδει το zantereport.gr. Στο βίντεο είναι εμφανές ότι οι περισσότεροι από τους παρόντες δεν τηρούσαν κανένα μέτρο προστασίας από τον κορονοϊό, διασκεδάζοντας ο ένας κολλητά με τον άλλον και φυσικά χωρίς μάσκα. 

Ανάλογες εικόνες καταγράφονται και σε άλλα μέρη που ισχύει η απαγόρευση, ενώ και στην Αθήνα τα κλειστά μαγαζιά του Αυγούστου ενδέχεται να δημιουργήσει νέες μαζώξεις στις πλατείες, όπως είχε συμβεί και αμέσως μετά την άρση της καραντίνας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.