ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε ισχύ τα νέα μέτρα σε Πάρο και Αντίπαρο

11:20 - 15 Αυγ 2020 | Ειδήσεις
Σε ισχύ τα νέα μέτρα σε Πάρο και Αντίπαρο
Σε ισχύ τέθηκαν από τις 6 το πρωί του Σαββάτου τα νέα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού σε Πάρο και Αντίπαρο.

Συγκεκριμένα και κατά το «μοντέλο» Πόρου, από το Σάββατο 15 Αυγούστου και έως τις 24 Αυγούστου αναστέλλονται κάθε είδους εκδήλωσης και μπαίνει όριο εννέα ατόμων σε κάθε δημόσια συνάθροιση.

Στους χώρους εστίασης, επίσης, μπαίνει πλαφόν 4 άτομα εκτός αν πρόκειται για οικογένεια που το όριο ανεβαίνει στα 6 άτομα. 

Υποχρεωτική καθίσταται η χρήση μάσκας παντού, σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Τα μαγαζιά θα επίσης θα κλείνουν από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί.

Μήνυμα από το «112»

Ήδη από το απόγευμα της Παρασκευής κάτοικοι και επισκέπτες σε Πάρο και Αντίπαρο έχουν λάβει μήνυμα από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: «Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα. Να είστε σε επιφυλακή, μείνετε ασφαλείς, μείνετε υγιής».

Παράλληλα, παρατείνονται έως τις 24 Αυγούστου τα μέτρα για τον Πόρο, με μόνη διαφορά το κλείσιμο των καταστημάτων τα μεσάνυχτα αντί για 11.

Τέλος, την ανησυχία του για την αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων εξέφρασε την Παρασκευή ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος, τονίζοντας ότι «πρέπει να φοράμε μάσκα ακόμα και στην παραλία» αναφερόμενος στην Πάρο και Αντίπαρο. Παράλληλα, επεσήμανε πως αν φορούν όλοι μάσκες θα σταματήσει η μετάδοση.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:02 - 15 Αυγ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.