ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Έκρηξη σε πλοίο Blue Horizon- Τέσσερις τραυματίες

10:46 - 24 Αυγ 2020 | Ειδήσεις
Συναγερμός στο Ηράκλειο: Έκρηξη σε πλοίο Blue Horizon- Τέσσερις τραυματίες
Τέσσερα άτομα, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, τραυματίστηκαν σε έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε καζάνι πλοίου Blue Horizon που είναι αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, το ατύχημα έγινε στο μηχανοστάσιο του πλοίου, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβουν τους εγκαυματίες και να τους μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο σοβαρότερα τραυματισμένος φέρει εγκαύματα και κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθεί.

Η δήλωση του λιμενάρχη

Σύμφωνα με τον λιμενάρχη Ηρακλείου, η έκρηξη σημειώθηκε στο μηχανοστάσιο λίγο πριν τις 10 το πρωί με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 4 μέλη του πληρώματος.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο λιμενάρχης Ευθύμης Δουβής, η κατάσταση του ενός από τους τραυματίες δείχνει να είναι σοβαρότερη.

"Κλιμάκια του Λιμεναρχείου Ηρακλείου, έχουν ήδη ξεκινήσει την έρευνα, προκειμένου να δούμε πώς ακριβώς σημειώθηκε η έκρηξη και τα αιτία της. Το σίγουρο είναι ότι αφορά τον χώρο του μηχανοστασίου και μέχρι αυτή την ώρα η εκτίμηση είναι ότι έσκασε μια αντλία. Επίσης κλιμάκιο βαθμοφόρων συνοδεύει τους τραυματίες στο ΠΑΓΝΗ" δήλωσε ο κ. Δουβής.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:36 - 24 Αυγ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.