ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Κόπηκαν» τρεις από τους 25 προμηθευτές μασκών

14:05 - 11 Σεπ 2020 | Ειδήσεις
«Κόπηκαν» τρεις από τους 25 προμηθευτές μασκών
Τρεις από τους 25 προμηθευτές μασκών απέρριψε το ΣΤ' Κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, καθώς δεν προσκόμισαν τα αναγκαία έγγραφα που προβλέπει η νομοθεσία.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το εν λόγω Κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου επεξεργάστηκε 25 συμβάσεις που αφορούσαν στην προμήθεια μεγάλου αριθμού μασκών, οι οποίες πρόκειται να διανεμηθούν στα σχολεία κ.λπ.

Πού εντοπίστηκαν πλημμέλειες

Από τους 25 υποψήφιους αναδόχους-προμηθευτές μασκών, κρίθηκε από το ΣΤ΄ Κλιμάκιο του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου ότι οι 22 έχουν τις προβλεπόμενες τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις να αναλάβουν την προμήθεια μασκών, ενώ αντίθετα 3 «κόπηκαν», καθώς υπήρξαν ουσιώδεις πλημμέλειες στα έγγραφα που προσκόμισαν οι υποψήφιοι ανάδοχοι -προμηθευτές.

Οι πλημμέλειες αφορούσαν ότι δεν προσκόμισαν στο Ελεγκτικό Συνέδριο τα αναγκαία πιστοποιητικά που απαιτεί η νομοθεσία για τις προμήθειες, όπως είναι αντίγραφο ποινικού μητρώου και άλλα σχετικά έγγραφα.

Η σχετική απόφαση εκδόθηκε από το ΣΤ' Κλιμάκιο στο οποίο προήδρευε ο σύμβουλος Δημήτριος Πέππας και εισηγητής ήταν ο πάρεδρος Νικόλαος Σταματίου.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:14 - 11 Σεπ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.