ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΙΕΛΕ: Καταγγελίες για ύπαρξη κρουσμάτων και σε δεύτερο ιδιωτικό σχολείο

18:29 - 11 Σεπ 2020 | Ειδήσεις
ΟΙΕΛΕ: Καταγγελίες για ύπαρξη κρουσμάτων και σε δεύτερο ιδιωτικό σχολείο
Την ύπαρξη κρουσμάτων κορονοϊού σε μεγάλο ιδιωτικό σχολείο σημειώνει σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.) την Παρασκευή.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει, «ορισμένοι ιδιοκτήτες, έχοντας την ασφάλεια της ατιμωρησίας, δεν πτοούνται ούτε από την πανδημία και επιβεβαιώνουν τις υποψίες κάθε πολίτη ότι τοποθετούν το κέρδος πάνω από την υγεία και την ασφάλεια όλων μας».

 

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «μετά την καταγγελία για ιδιωτικό σχολείο που, αν και γνώριζε για κρούσματα συναδέλφων, συνέχισε κανονικά τις δραστηριότητές του, πληροφορούμαστε για άλλο μεγάλο ιδιωτικό σχολείο όπου παρατηρήθηκαν περιπτώσεις εκπαιδευτικών θετικών στον ιό και η Διοίκηση του σχολείου δεν πράττει τίποτα.

Οι συνεδριάσεις των εκπαιδευτικών εξακολουθούν να διεξάγονται κανονικά, παιδιά προσέρχονται για εξετάσεις πιστοποίησης, μαθητές και γονείς μεταβαίνουν στον χώρο του σχολείου για πληροφορίες, εγγραφές κ.τ.λ.» υποστηρίζει.

Η ΟΙΕΛΕ απευθύνει κάλεσμα προς τη συντεταγμένη πολιτεία και τους θεσμούς της, εκπαιδευτικούς και υγειονομικούς, να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πολιτών, καταγγέλλοντας πως η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας «καμώνεται ότι δεν γνωρίζει τίποτα, απλώς και μόνο για να μην ενοχλήσει τους "φίλους" της».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.