ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρύπες Καραμανλή: Η προσωρινή λύση για την κυκλοφορία των οχημάτων

13:55 - 03 Οκτ 2020 | Ειδήσεις
Τρύπες Καραμανλή: Η προσωρινή λύση για την κυκλοφορία των οχημάτων
Μία προσωρινή λύση, ώστε να μην κοπεί τελείως η κυκλοφορία στην Αθηνών - Σουνίου προωθεί η Περιφέρεια Αττικής.

Στις "τρύπες" του Καραμανλή πρέπει να πραγματοποιηθούν έργα αποκατάστασης, καθώς έχουν παρατηρηθεί ρήγματα. Ωστόσο, υπάρχει πρόβλημα με την κυκλοφορία των οχημάτων. Η Περιφέρεια προωθεί λύση με χρήση φωτεινού σηματοδότη,  ώστε να πραγματοποιείται εναλλάξ η κυκλοφορία των Ι.Χ. από το πλήρες πλάτος της εναπομένουσας σήραγγας «Λουμπάρδα».

Η προσωρινή αυτή λύση αφορά το χρονικό διάστημα, κατά το οποίο θα εκτελούνται τα έργα αποκατάστασης των βλαβών που έχουν προκληθεί σε μέρος της σήραγγας.

Η ενεργοποίηση του φωτεινού σηματοδότη αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι. Έως εκείνη την ώρα η κυκλοφορία των διερχομένων οχημάτων επί της Αθηνών - Σουνίου, θα διεξάγεται μέσω του άξονα Λεωφόρου  Ευελπίδων -  Λεωφόρου  Αγίας Μαρίνας. Αυτή θα παραμείνει και ως εναλλακτική διαδρομή.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης θα επισκεφτεί εντός της ημέρας το σημείο, προκειμένου να επιθεωρήσει τις εργασίες και να ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης του έργου. 

Να σημειωθεί ότι η επιλογή ενεργοποίησης του φωτεινού σηματοδότη προκρίθηκε σε συνεννόηση με την τροχαία Αθηνών, καθώς κρίνεται ότι επιτυγχάνει το υψηλότερο επίπεδο οδικής ασφάλειας για τους χρήστες της οδού με την μικρότερη δυνατή όχληση. 

Τελευταία τροποποίηση στις 12:36 - 03 Οκτ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.