ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στυγερή δολοφονία στο Λουτράκι- Δύο οι νεκροί

18:42 - 11 Οκτ 2020 | Ειδήσεις
Στυγερή δολοφονία στο Λουτράκι- Δύο οι νεκροί
Φρίκη έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Λουτρακίου άγριο έγκλημα, με θύματα μία 45χρονη Ουκρανή και έναν Έλληνα, που αναγνωρίστηκε ως γνωστός επιχειρηματίας του Λουτρακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου εισέβαλλαν περίπου στις 16:15, στο σπίτι της 45χρονης από την Οδησσό της Ουκρανίας, στο Φλάμπουρο, όπου εντόπισαν τη σορό της γυναίκας μέσα σε μια λίμνη αίματος. Δίπλα της φέρεται να βρέθηκε και το πτώμα του άντρα.

Τα δύο θύματα έφεραν χτυπήματα από μαχαίρι ή άλλο αμβλύ όργανο. Αναμένεται και ο ιατροδικαστής για να εξετάσει τις δυο σορούς και να αποφανθεί επίσημα για τον τρόπο, με τον οποίο προκλήθηκε ο θάνατός τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στην περιοχή Βηθλεέμ, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της 45χρονης στο Φλάμπουρο, το όχημα της γυναίκας, το οποίο ήταν καμένο ολοσχερώς κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση από άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου και της Πυροσβεστικής, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο, όπου αρχικά κατέσβησαν τη φωτιά, προτού αυτή επεκταθεί.

Στη συνέχεια, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της οδηγού, οι οποίες είχαν την κατάληξη που προαναφέρθηκε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.