ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φλώρος: Να μείνουν ήσυχοι οι Έλληνες, όλα θα πάνε καλά

21:44 - 15 Οκτ 2020 | Ειδήσεις
Φλώρος: Να μείνουν ήσυχοι οι Έλληνες, όλα θα πάνε καλά
Στη Λάρισα βρέθηκε την Πέμπτη ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός, Κωνσταντίνος Φλώρος, πραγματοποιώντας επίσκεψη στην 1η Στρατιά, στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, στο Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων, στη Μητρόπολη της περιοχής, ενώ συναντήθηκε επίσης και με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό.

Ειδικότερα σε δήλωσή του απο την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ μίλησε για τον ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων τονίζοντας ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις εκτελούν αυτό για το οποίο υπάρχουν, δηλαδή παράγουν ασφάλεια για το ελληνικό κράτος».

Παράλληλα είπε ότι «υπάρχει αποφασιστικότητα, ψυχραιμία και διπλωματία, όλα αυτά στα οποία έχει αναφερθεί κατά κόρον η κυβέρνηση και ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας», στέλνοντας το μήνυμα πως «οφείλουν όλοι οι Έλληνες να είναι ήσυχοι και ολα θα πάνε καλά».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην πρόσφατη θεομηνία που έπληξε τις περιοχές της Θεσσαλίας σημειώνοντας ότι «προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρις ότου αποκατασταθούν όλες οι υποδομές της Περιφέρειας».

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός δήλωσε ότι «από την πρώτη στιγμή που ο μεσογειακός κυκλώνας "Ιανός" έπληξε τη Θεσσαλία είχαμε άμεση επικοινωνία και συνεχή ροή πληροφοριών με το Στρατό», ενώ ευχαρίστησε τις Ένοπλες Δυνάμεις για την βοήθεια της σε διασώσεις ανθρώπων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.