ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπαίνουν στη μάχη των ομίλων οι ελληνικές ομάδες

09:24 - 19 Οκτ 2020 | Ειδήσεις
Μπαίνουν στη μάχη των ομίλων οι ελληνικές ομάδες
Οι όμιλοι των Κυπέλλων Ευρώπης αρχίζουν αυτή την εβδομάδα. Οι ελληνικές ομάδες μπαίνουν στη μάχη για την πρόκριση και θέλουν να ξεκινήσουν με νίκες την πορεία τους στους ομίλους του Champions League και του Europa League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει  την Τετάρτη, στις 22:00, στο Καραϊσκάκη, τη Μαρσέιγ. Παίρνει μέρος στον τρίτο όμιλο του Champions League, μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Πόρτο.

Ο ΠΑΟΚ δίνει την Πέμπτη, στις 19:55, στην Τούμπα, το πρώτο του παιχνίδι στο Europa League κόντρα στην Ομόνοια. Συμμετέχει στον πέμπτο όμιλο και οι άλλες δύο ομάδες είναι η Αϊντχόφεν και η Γρανάδα.

Η ΑΕΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της, στον έβδομο όμιλο του Europa League, από την Πορτογαλία, όπου την Πέμπτη, στις 22:00, αντιμετωπίζει τη Μπράγκα. Η Λέστερ και η Ζόρια Λουάνσκ συμπληρώνουν την τετράδα του ομίλου.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στους τρεις αγώνες των ελληνικών ομάδων στο Champions League και το Europa League στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.  

Ειδικά στοιχήματα για σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και πέναλτι

Πολλές είναι και οι στοιχηματικές επιλογές που έχουν οι παίκτες του Pamestoixima.gr για να ποντάρουν στα παιχνίδια Ολυμπιακός-ΜαρσέιγΠΑΟΚ-Ομόνοια και Μπράγκα-ΑΕΚ

Ανάμεσά τους είναι και τα ειδικά στοιχήματα για την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον σκόρερ του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.

Προσφέρονται ακόμα ειδικά στοιχήματα για τον νικητή των κόρνερ, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, το πέναλτι στον αγώνα, τα μονά/ζυγά γκολ, την πρώτη κάρτα, την κόκκινη κάρτα, το σύνολο των καρτών και πολλά άλλα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.