ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Alert Χαρδαλιά για Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Καστοριά

18:28 - 20 Οκτ 2020 | Ειδήσεις
Καμπανάκι για τις περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Καστοριάς και των Ιωαννίων έκρουσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωση.του υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας την Τρίτη.

Σε πλήρη έγρηγορση πρέπει να παραμείνουν οι κάτοικοι Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων και Καστοριάς όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση της Τρίτης στο υπουργείο Υγείας και με... φόντο το νέο αρνητικό κρούσματων.

Στις τρεις αυτές περιοχές ο υφυπουργός τόνισε πως υπάρχει ιδιαίτερα αυξημένο και επικίνδυνο επιδημιολογικό φορτίο ενώ σημείωσε πως μεταβαίνει Τετάρτη στην Καστοριά και την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει σε σύσκεψη με τους φορείς.

Ο ίδιος έκανε εκκληση στους κατοίκους τόσο αυτών των περιοχών όσο και όλης της χώρας να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να τηρούν τα μέτρα ενώ επεσήμανε πως σε όλη την χώρα θα γίνονται σαρωτικοί έλεγχοι για την την τήρηση των μέτρων.

Για την παρουσία φιλάθλων στους αγώνες της Super League

Παράλληλα, ο κ. Χαρδαλιάς,ανέφερε πως τις προηγούμενες εβδομάδες είχε διαμορφωθεί ένα συγκεκριμένο consensus για τα πρωτόκολλα ασφαλείας που θα πρέπει να τηρούνται, ώστε να επιστρέψουν στα γήπεδα και να μπορούν να παρακολουθούν με ασφάλεια τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της Super League. Ωστόσο όπως ο ίδιος ανακοίνωσε με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακαλείται η εν λόγω απόφαση, «καθώς δεν μπορεί και δεν πρέπει να δοθεί λάθος μήνυμα, τη στιγμή που θα πρέπει υπάρχει απόλυτη εγρήγορση».

Τελευταία τροποποίηση στις 19:12 - 20 Οκτ 2020
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.