ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επικηρύχθηκαν οι δράστες που προπηλάκισαν τον πρύτανη με €100.000

21:19 - 31 Οκτ 2020 | Ειδήσεις
Με 100.000 ευρώ επικηρύχθηκαν οι δράστες των αδικημάτων που διαπράχθηκαν στο γραφείο του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρη Μπουραντώνη, Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη που γνωστοποιήθηκε το Σάββατο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, προκηρύχθηκε η συγκεκριμένη χρηματική αμοιβή σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για κακουργήματα και πλημμελήματα που διέπραξαν μέλη της οργάνωσης «Πρωτοβουλία μαχητικής αλληλεγγύης» την 29-10-2020 στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σημειώνεται ότι για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.

Υπενθυμίζεται πως την επίθεση στον πρύτανη του ΟΠΑ, έχει καταδικάσει το σύνολο των πολιτικών κομμάτων, ενώ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα με τους πρυτάνεις των ελληνικών πανεπιστημίων.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.