ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεσσαλονίκη: Διευκρινίσεις Χαρδαλιά για ταξί και delivery

23:28 - 03 Νοε 2020 | Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Διευκρινίσεις Χαρδαλιά για ταξί και delivery
Διευκρινίσεις για τον αριθμό των επιβατών στα ταξί αλλά και την διανομή φαγητού, όσο διαρκούν τα μέτρα σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, έδωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης.

Όπως είπε, τα άτομα που επιτρέπονται σε ένα ταξί στις «κόκκινες» περιοχές μπορεί να είναι παραπάνω από ένα -μαζί με τον οδηγό- αν πρόκειται για ιατρικούς λόγους, όπως το ίδιο ισχύει και για τα ΙΧ στα οποία ισχύει περιορισμός 3 ατόμων με εξαίρεση τις οικογένειες.

«Για παράδειγμα ένας ηλικιωμένος μπορεί να έχει μαζί του ακόμη ένα άτομο ή ένας γονέας να είναι μαζί με το παιδί του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι θα επιτρέπεται η λειτουργία των καταστημάτων οπτικών ή ακουστικών βαρηκοΐας, μόνο με τηλεφωνικό ραντεβού.

Για την εστίαση ο υφυπουργός, εξάλλου, διευκρίνισε: «Η υπηρεσία παροχής προϊόντων σε πακέτο, δηλαδή take away και drive through δεν επιτρέπεται», ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς προσθέτοντας: «επιτρέπεται μόνο το delivery».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.