ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανέβασε 38 πυρετό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος- Ελεγχόμενη η κατάστασή του

20:23 - 19 Νοε 2020 | Ειδήσεις
Ανέβασε 38 πυρετό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος- Ελεγχόμενη η κατάστασή του
Σε νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό στον Ευαγγελισμό έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Χάρης Κονιδάρης.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που μέχρι το μεσημέρι ήταν απύρετος και με καλή διάθεση, από το απόγευμα ανέβασε και πάλι πυρετό φθάνοντας το 38, σύμφωνα με τον κ. Κονιδάρη.

Ο Αρχιεπίσκοπος διεγνώσθη θετικός στον κορoνοϊό μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και την Τετάρτη εμφάνισε ήπια συμπτώματα, καθώς ανέβασε πυρετό 37,7. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η εισαγωγή του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νωρίς το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών του, ενώ λίγο αργότερα, αποφασίστηκε η εισαγωγή του και σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ).

«Η οξυγόνωσή του είναι πλήρως ελεγχόμενη, για αυτό το λόγο μπήκε και στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, υπό στενή παρακολούθηση», ανέφερε η Διευθύντρια της Α’ ΜΕΘ Αναστασία Κοτανίδου, καθηγήτρια πνευμονολογίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Η κ. Κοτανίδου, που έχει αναλάβει προσωπικά το περιστατικό, επισήμανε ότι ο λόγος της εισαγωγής του Αρχιεπισκόπου ήταν αφενός η προχωρημένη ηλικία του και αφετέρου τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:25 - 19 Νοε 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.