ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ξενοδόχου στη Σαντορίνη-Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

11:40 - 01 Δεκ 2020 | Ειδήσεις
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ξενοδόχου στη Σαντορίνη-Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες
Η Αστυνομία εξιχνίασε την υπόθεση δολοφονίας ξενοδόχου στην Οία της Σαντορίνης που διαπράχθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Ως δράστης φέρεται ένας νεαρός 21 ετών, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Θήρας, προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Κίνητρο, όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, είναι οικονομικές διαφορές και συγκεκριμένα μικρό χρηματικό ποσό που φέρεται ότι χρωστούσε το θύμα στον συλληφθέντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 69χρονος ξενοδόχος βρέθηκε απανθρακωμένος σε μικρό δωμάτιο δίπλα στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείο του και οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή είχαν την βεβαιότητα ότι επρόκειτο για έγκλημα, καθώς είχαν βρεθεί και κηλίδες αίματος στον χώρο.

Από την έρευνα προκύπτει πως ο 21χρονος γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου το θύμα και στη συνέχεια τον έλουσε με βότκα και έβαλε φωτιά στο πτώμα για να σβήσει τα ίχνη του στις φλόγες.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο δράστης ομολόγησε την πράξη του λέγοντας ότι ότι το κίνητρο ήταν οικονομικό καθώς το αφεντικό του χρωστούσε 200 ευρώ από πέρυσι και δεν τον είχε εξοφλήσει.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι ο δολοφόνος δεν πήρε το πανάκριβο ρολόι που φορούσε το θύμα, ενώ και το χρηματοκιβώτιο του ξενοδόχου βρέθηκε απείραχτο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.