ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προς μεσημεριανά ρεβεγιόν- Δεν θα διευρυνθεί το ωράριο μετακινήσεων

15:33 - 12 Δεκ 2020 | Ειδήσεις
Προς μεσημεριανά ρεβεγιόν- Δεν θα διευρυνθεί το ωράριο μετακινήσεων
"Δεν πρόκειται να διευρυνθεί άλλο το ωράριο για τις μετακινήσεις", τόνισε σε δηλώσεις του το Σάββατο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

"Είπαμε ότι εφόσον ανοίγει το λιανεμπόριο για click away, μεταθέτουμε την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 στις 10 το βράδυ. Άρα, η απαγόρευση από αύριο βράδυ Κυριακής και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, θα ισχύει από τις 10  μέχρι τις 5 το πρωί. Δεν θα έχουμε επέκταση για μετά τα μεσάνυχτα", σημείωσε.

Για τις δύο ημέρες των ρεβεγιόν ο κ. Πέτσας τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται  να γίνουν σχετικές ανακοινώσεις, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει και μεσημεριανό ρεβεγιόν, τηρουμένων όμως των μέτρων. Επανέλαβε ότι θα κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σε στενό οικογενειακό κύκλο, με ακόμα μία οικογένεια και έως εννέα άτομα ανά σπίτι.

«Στο ερώτημα πώς θα κάνουμε ρεβεγιόν, η απάντηση είναι μία: με ασφάλεια» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός τονίζοντας την ανάγκη οι επαφές μέσα στις γιορτές να είναι με τα ίδια άτομα και τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:13 - 12 Δεκ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.