ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αιφνιδιαστική διαμαρτυρία εργαζόμενων της εστίασης στο Μέγαρο Μαξίμου-Έγιναν προσαγωγές

10:35 - 16 Δεκ 2020 | Ειδήσεις
Σε αιφνιδιαστική διαμαρτυρία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου προχώρησε ομάδα τριών ατόμων από τον κλάδο της εστίασης το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαμαρτυρόμενοι κρατούσαν ένα μεγάλο πανό το οποίο έγραφε «ΠΕΙΝΑΜΕ».

Επικράτησε μικρή ένταση και διαπληκτισμός με την αστυνομία για την παρουσία τους έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και έγιναν προσαγωγές. Οι προσαχθέντες έχουν μεταφερθεί στο ΑΤ Συντάγματος.

«Προχωρήσαμε σε μια αιφνιδιαστική κίνηση. Μας έχουν προσαγάγει. Ένα απλό πανό με τρία άτομα πήγαμε και σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου και μας είπαν ότι απαγορεύεται», είπε ο Γιώργος Χότζογλου, πρόεδρος Εργαζομένων Τουρισμού κι Επισιτισμού, μιλώντας στο OPEN.

«Μας πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Τηρήσαμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του lockdown. Πήγαμε τρεις εκλεγμένοι, θεσμικοί του κλάδου της εστίασης για να ανοίξουμε ένα πανό. Έχουμε τις άδειες μετακίνησης, δεν ήθελαν να τις δουν οι κύριοι αστυνομικοί και μας πάνε στο τμήμα», σημείωσε.

«Σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου, τρία άτομα, σηκώσαμε ένα πανό, είπαμε στον επικεφαλής της Αστυνομίας ότι θα μείνουμε 10 λεπτά και θα αποχωρήσουμε και μας πάνε στο τμήμα» πρόσθεσε ο κ. Χότζογλου.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:04 - 16 Δεκ 2020
Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.