ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Testing.gov.gr: Άρχισε η αποστολή των επιβεβαιωτικών SMS στους επιλεγέντες

15:52 - 26 Δεκ 2020 | Ειδήσεις
Testing.gov.gr: Άρχισε η αποστολή των επιβεβαιωτικών SMS στους επιλεγέντες
Ξεκίνησε το Σάββατο η διαδικασία αποστολής SMS, με τους κωδικούς επαλήθευσης, σε όσους έχουν επιλεγεί να κάνουν δωρεάν τεστ για τον κορονοϊό.

Οι ενδιαφερόμενοι είχαν δηλώσει την επιθυμία τους για συμμετοχή  στον δειγματοληπτικό έλεγχο, μέσω της πλατφόρμας testing.gov.gr. 

Όσοι επιλέχθηκαν άρχισαν να λαμβάνουν μηνύματα με τον μοναδικό κωδικό επαλήθευσης προκειμένου να μεταβούν σε προκαθορισμένο σημείο για να ελεγχθούν. Στο SMS περιλαμβάνεται επίσης η ώρα και η ημέρα του ραντεβού.

Τα πρώτα αυτά μηνύματα στάλθηκαν από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Ο μοναδικός κωδικός πρόσκλησης θα πρέπει να επιδειχθεί στο υγειονομικό προσωπικό την ώρα του ραντεβού και στο συγκεκριμένο κέντρο εξέτασης.

Η επιλογή των πολιτών που καλούνται για να κάνουν τον δωρεάν έλεγχο είναι τυχαία και με βάση τη διαθεσιμότητα ανά ταχυδρομικό κώδικα στην περιοχή όπου διαμένουν.

132548522 395853238369818 9204429192426931480 n

Πώς να κάνετε αίτηση για δωρεάν τεστ

Όποιος επιθυμεί να κάνει αίτηση για δωρεάν έλεγχο για COVID-19, πρέπει να μπει στην πλατφόρμα testing.gov.gr και να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα.

Όπως επισημαίνει ο ΕΟΔΥ, η συμπλήρωση της φόρμας δεν εξασφαλίζει τεστ, καθώς η επιλογή είναι αποτέλεσμα τυχαιοποίησης.

Συμπληρώνοντας τη φόρμα, ο ενδιαφερόμενος συμπεριλαμβάνεται στους υποψήφιους και σε περίπτωση που επιλεγεί θα λάβει το SMS στο κινητό του με την ώρα και τη μέρα του ραντεβού, αλλά και τη διεύθυνση όπου θα πάει για να κάνει το τεστ.

Με αυτό το SMS θα μπορείτε και να μετακινηθεί ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος. Το αποτέλεσμα θα το λάβει 20 λεπτά μετά την εξέταση.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:39 - 26 Δεκ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.