ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γκάγκα: Αν «χαλάσει» η Αττική τα πράγματα είναι δύσκολα

13:45 - 02 Ιαν 2021 | Ειδήσεις
Γκάγκα: Αν «χαλάσει» η Αττική τα πράγματα είναι δύσκολα
«Αυτό που φοβόμαστε είναι ότι τις γιορτές βγήκαμε και είχαμε μεγαλύτερη μετάδοση, η Αττική χειροτέρεψε σε ορισμένα σημεία, κι αν ‘χαλάσει’ η Αττική τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα γιατί στην περιφέρεια αυτή βρίσκεται ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας» προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ η Μίνα Γκάγκα σχολιάζοντας το αυστηρό απαγορευτικό που ανακοίνωσε η κυβέρνηση έως τις 11 Ιανουαρίου.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας και συντονίστρια Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του ΓΝΘΑ Σωτηρία, η καθημερινή επιδημιολογική επιτήρηση αρκεί για να δούμε αν μια εβδομάδα λοκντάουν αρκεί.

Η γιατρός ζήτησε τήρηση των μέτρων, καθώς αυτές τις μέρες έγιναν συγκεντρώσεις με περισσότερα άτομα. 

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για τους επομένους μήνες, Δεν θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή για πολύ ακόμα. Όλες οι χώρες παίρνουν χειρότερα μέτρα, δεν είμαστε εμείς, είναι όλη η Ευρώπη. Πρέπει να κρατήσουμε τα μέτρα μέχρι να είμαστε εμβολιασμένοι» επισήμανε.  

Πριν τα μέσα Ιανουαρίου θα έχουν εμβολιαστεί οι υγειονομικοί και θα συνεχίσουμε με τις ευπαθείς ομάδες και το κοινό, μπαίνουν και τα άλλα δύο εμβόλια, τα πράγματα θα πάνε καλά εκτίμησε η Μίνα Γκάγκα. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.