ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλειστά σχολεία στη Δυτική Μακεδονία και την Τετάρτη (20/1)

20:55 - 19 Ιαν 2021 | Ειδήσεις
Κλειστά σχολεία στη Δυτική Μακεδονία και την Τετάρτη (20/1)
Κλειστά θα παραμείνουν και την Τετάρτη (20/1), ορισμένα σχολεία στη Δυτική Μακεδονία, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και του ολικού παγετού.

Ειδικότερα, με απόφαση των δημάρχων των Περιφερειακών Ενοτήτων Κοζάνης, Φλώρινας και Καστοριάς, τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής θα παραμείνουν κλειστά στις συγκεκριμένες Περιφερειακές Ενότητες, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στους δήμους Γρεβενών και Δεσκάτης της ΠΕ Γρεβενών τα σχολεία θα ξεκινήσουν στις 10.00 π.μ.

Σημειώνεται ότι θα παραμείνουν ανοικτοί οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στον δήμο Φλώρινας, στον δήμο Σερβίων της ΠΕ Κοζάνης και στο δήμο Γρεβενών.

Την Τετάρτη, σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στην Κρήτη όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες ασθενείς βροχές στα πεδινά και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά, και στη Δυτική Ελλάδα. Από αργά το απόγευμα, στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας θα εκδηλωθούν βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς, αλλά στα βόρεια θα διατηρηθεί 3-4 βαθμούς χαμηλότερα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.