ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κοσμοσυρροή ξανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη-Ουρές έξω από τα μαγαζιά

15:55 - 24 Ιαν 2021 | Ειδήσεις
Κοσμοσυρροή ξανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη-Ουρές έξω από τα μαγαζιά
Μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν την Κυριακή (24/1) έξω από καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης, καθώς οι πολίτες αποφάσισαν να επωφεληθούν του ανοίγματος του λιανεμπορίου και των εκπτώσεων που έχουν ξεκινήσει.

Σημειώνεται ότι σήμερα μέχρι τις 8 το βράδυ τα εμπορικά καταστήματα έχουν τη δυνατότητα προαιρετικής λειτουργίας.

Ο κόσμος που βρέθηκε στην οδό Ερμού το μεσημέρι της Κυριακής ήταν αρκετός, ενώ ουρές σχηματίστηκαν σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων που εδράζουν στο κέντρο. Η πλειονότητα φοράει μάσκα, ωστόσο οι απαραίτητες αποστάσεις δεν τηρούνται.

Ίδια κατάσταση επικρατεί και στη Θεσσαλονίκη, με τις εικόνες να μην θυμίζουν σε τίποτα ότι διανύουμε περίοδο περιοριστικών μέτρων και πανδημίας, με τις αστυνομικές δυνάμεις να ανεβοκατεβαίνουν την οδό Τσιμισκή και να απομακρύνουν τον κόσμο που συνωστίζεται.

1 647 600x400

ermu 5

1 643 600x400

Σχηματίστηκαν ουρές έξω από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων από Θεσσαλονικείς οι οποίοι με σύμμαχο τον καλό καιρό βγήκαν για τα ψώνια τους αλλά και για βόλτα. Ωστόσο, σε σύγκριση με τη χθεσινή ημέρα είναι λιγότερος ο κόσμος που κατέβηκε στην αγορά για τα ψώνια του.

Στο κέντρο των δύο πόλεων υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες πραγματοποιούν ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων.

Ανάλογη εικόνα είχε σημειωθεί και το Σάββατο, με τους καταναλωτές στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας να μην αφήνουν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία και να γεμίζουν τους εμπορικούς δρόμους, δημιουργώντας ωστόσο ανησυχία για την επιδημιολογική κατάσταση των ερχόμενων εβδομάδων.

2 53 600x400

THESS 2 600x450

Τελευταία τροποποίηση στις 16:58 - 24 Ιαν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.