ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην φυλακή ο προπονητής ιστιοπλοΐας για το βιασμό της ανήλικης

19:10 - 28 Ιαν 2021 | Ειδήσεις
Στην φυλακή οδηγήθηκε την Πέμπτη(28/1), ο 38χρονος προπονητής, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας, μετά την τετράωρη απολογία του.

Ο άντρας, φαίνεται πως υποστήριξε ότι είχε σχέση με την ανήλικη αθλήτρια, όταν αυτή ήταν ακόμη ανήλικη, ενώ αυτός στα τέλη της δεκαετίας των 20 και τοποθέτησε χρονικά τα περιστατικά ένα χρόνο αργότερα, λέγοντας, ότι υπήρχε συναίνεση.

«Δεν τη βίασα, το αρνούμαι κατηγορηματικά. Την αγαπάω ακόμα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ, πρέπει να τιμωρηθώ για αυτό που έγινε. Να κάνει λίγο υπομονή, όταν βγω από τη φυλακή θα την παντρευτώ» φέρεται να είπε, ζητώντας να μπει στη φυλακή.

«Να με στείλετε στη φυλακή, όμως να ξέρετε πως όταν κάναμε σχέση δεν ήταν 11 ετών. Είχε συμπληρώσει τα 13 της χρόνια» φέρεται να υποστήριξε αναφερόμενος στην ηλικία του κοριτσιού.

Σημαντικό είναι το γεγονός πως έχουν σχηματιστεί δυο διαφορετικές δικογραφίες για τις καταγγελίες των ομοσπονδιών κωπηλασίας και πάλης, που εστάλησαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και έχουν ανατεθεί στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:15 - 28 Ιαν 2021
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.