ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιδημιολόγοι: «Κόκκινη» αναμένεται να χαρακτηριστεί η Αττική- Όλα τα ενδεχόμενα

22:45 - 28 Ιαν 2021 | Ειδήσεις
Επιδημιολόγοι: «Κόκκινη» αναμένεται να χαρακτηριστεί η Αττική- Όλα τα ενδεχόμενα
Αγωνία επικρατεί για το τι μέλλει γενέσθαι στην Αττική με σχολεία και λιανεμπόριο, κάτι που αναμένεται να μάθουμε από τους επιδημιολόγους. Υπάρχει ισχυρότατη πιθανότατα να μη λειτουργήσουν τα Λύκεια, ενώ ερώτημα αποτελούν τα Γυμνάσια.

Η κινητικότητα φοβίζει τους επιδημιολόγους, ειδικά στην Αττική όπου τα κρούσματα είναι αυξημένα, μετά και την εμφάνιση του μεταλλαγμένου στελέχους κορoνοϊού, κάτι που κάνει πολλούς λοιμωξιολόγους να ζητούν και το κλείσιμο των Γυμνασίων.

Την Παρασκευή (29/1) θα υπάρξει νέα συνάντηση προκειμένου να αποφασιστούν τα μέτρα που θα ισχύσουν και αν αυτά θα μοιάζουν με όσα είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα για τις «κόκκινες» περιοχές ή θα διαφέρουν σε κάποια σημεία.

Σε ό,τι αφορά το λιανεμπόριο, ειδικά αν ανοίξουν κάποια σχολεία, θα επιστρέψουμε στο click away σε όλη τη χώρα όπως τις γιορτές και πιθανότατα στο click in shop σε ένδυση και υπόδηση. Θα παραμείνουν πάντως ανοιχτά δημοτικά σχολεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Τα δεδομένα παρακολουθούνται σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Πέμπτη υπάρχουν συζητήσεις του πρωθυπουργού με τους επιστήμονες, και την Παρασκευή η επιτροπή κάνει τις εισηγήσεις της στην κυβέρνηση για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 00:07 - 29 Ιαν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.