ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επικίνδυνος συνωστισμός στα μέσα μεταφοράς (vid)

23:15 - 03 Φεβ 2021 | Ειδήσεις
Επικίνδυνος συνωστισμός στα μέσα μεταφοράς (vid)
Μπορεί το κέντρο της Αθήνας να «βράζει» από τη συνεχή αύξηση των κρουσμάτων, στα Μέσα Μεταφοράς, ωστόσο, ο συνωστισμός εξακολουθεί να «χτυπάει κόκκινο».

Όπως αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ του Mega, την κατάσταση επιδεινώνουν οι μεγάλες καθυστερήσεις, που σε πολλές περιπτώσεις αναγκάζουν τους επιβάτες να συνωθούνται στις στάσεις ακόμα και πάνω από 40 λεπτά.

Η πόρτα του τρόλεϊ ανοίγει και οι επιβάτες στοιβάζονται για να κατέβουν. Σύμφωνα με πολίτες, η εικόνα αυτή του συνωστισμού επικρατεί πάντα στην οδό πατησιών τις ώρες αιχμής

Πρόκειται για εικόνες στην «καρδιά» του κεντρικού τομέα Αθηνών όπου ο κορονοϊός «βράζει». Μόλις χθες ανακοινώθηκαν 180 κρούσματα

Οι επιβάτες που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία καθημερινά για τις μετακινήσεις φοβούνται, καθώς, όπως λένε, τα θεωρούν εστία μετάδοσης του κορονϊού, και η εικόνα αυτή με τους επιβάτες να κάθονται δύο – δύο στα καθίσματα και να μην υπάρχει καθόλου κενός χώρος στο διάδρομο αποτελεί δηλωτικό στοιχείο του συνωστισμού που επικρατεί μέσα σε αυτά.

Οι λοιμωξιολόγοι ανησυχούν και τονίζουν ότι ο συνωστισμός αποτελεί μια από τις πλέον επικίνδυνες εστίες μετάδοσης.

Στην οδό Πειραιώς, αν κάποιος θέλει να πάρει το 914 που κάνει το δρομολόγιο Ομόνοια – Λαχαναγορά – Παλαιά Κοκκινιά θα περιμένει 40 λεπτά.

Στην ίδια στάση, απ΄ όπου περνάει και το 838, που ξεκινάει από Ομόνοια και καταλήγει επίσης στην Παλαιά Κοκκινιά, θα καθυστερήσει 41 λεπτά.

Τελευταία τροποποίηση στις 00:02 - 04 Φεβ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.