ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τουριστικό λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αθηνών-Λαμίας (video)

18:24 - 13 Φεβ 2021 | Ειδήσεις
Τουριστικό λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αθηνών-Λαμίας (video)
Φωτιά πήρε διώροφο τουριστικό λεωφορείο, που κινούνταν στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Μαρτίνου Φθιώτιδας. Το λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες και ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης.

Οι 48 επιβαίνοντες πρόλαβαν και κατέβηκαν από το λεωφορείο όταν εμφανίστηκαν οι καπνοί και προωθήθηκαν στον προορισμό τους με άλλα τουριστικά λεωφορεία. Δυστυχώς όμως το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς μαζί με πολλά από τα υπάρχοντα των επιβατών.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι όταν πυκνοί καπνοί έβγαιναν από το χώρο της μηχανής του λεωφορείου. Ο οδηγός του το ακινητοποίησε στη δεξιά πλευρά του δρόμου στο 124ο χιλιόμετρο λίγο πριν τη διασταύρωση Μαρτίνου και ζήτησε από τους επιβάτες να κατέβουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η φωτιά επεκτάθηκε αμέσως σε ολόκληρο το αυτοκίνητο πριν ακόμη προλάβουν να φτάσουν εκεί οι πυροσβέστες από την περιοχή της Αταλάντης και από την περιοχή της Θήβας.

Όταν έφτασαν τα πυροσβεστικά οχήματα το λεωφορείο είχε καεί. Η εθνική οδός έκλεισε μόνο για λίγη ώρα και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

{https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1360562262147227648}

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.