ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίθεση με γκαζάκια στη Zeus+Dione - Η απάντηση του Μαξίμου

23:15 - 17 Φεβ 2021 | Ειδήσεις
Επίθεση με γκαζάκια στη Zeus+Dione - Η απάντηση του Μαξίμου
Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της εταιρείας «Zeus + Dione» πραγματοποίησαν άγνωστοι το βράδυ της Τετάρτης (17/2). Πρόκειται για την εταιρεία ρούχων η οποία ανήκε στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, σύζυγο του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια πραγματοποιήθηκε έξω από τα γραφεία της εταιρείας στην οδό Τάκη 6, στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές από την έκρηξη.

Πρόκειται για δεύτερη φορά που τα γραφεία της εταιρείας γίνονται στόχος επίθεσης, καθώς ανάλογη ενέργεια είχε σημειωθεί ακριβώς πριν τρία χρόνια και συγκεκριμένα στις 12 Φεβρουαρίου 2018 με την ευθύνη να αναλαμβάνει τότε η «Σύμπραξη Αμετανόητων Αναρχικών - FAI/IRF».

Με ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου καταδικάζει την επίθεση κάνοντας λόγο για θρασύδειλους τραμπούκους.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρει:

«Θρασύδειλοι τραμπούκοι έκαναν απόψε το βράδυ, επίθεση με γκαζάκια και βενζίνη στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione, την οποία έχει ιδρύσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Από την επίθεση, που γίνεται για δεύτερη φορά, προκλήθηκε φωτιά και υλικές ζημιές. Εκεί οδηγεί η συστηματική στοχοποίηση. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει αταλάντευτα το δρόμο της για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών με σεβασμό στο Κράτος Δικαίου».

Τελευταία τροποποίηση στις 23:50 - 17 Φεβ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.