ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρίτη μήνυση σε βάρος του ηθοποιού- σκηνοθέτη για βιασμό 14χρονου

12:32 - 19 Φεβ 2021 | Ειδήσεις
Τρίτη μήνυση σε βάρος του ηθοποιού- σκηνοθέτη για βιασμό 14χρονου
Μία ακόμα μήνυση σε βάρος γνωστού ηθοποιού - σκηνοθέτη για βιασμό κατατέθηκε την Παρασκευή (19/2) στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ειδικότερα, η μήνυση που κατατέθηκε είναι η τρίτη που κατατίθεται σε βάρος του εν λόγω καλλιτέχνη, ενώ αφορά σε βιασμό που τελέστηκε το 2010 σε βάρος 14χρονου τότε αγοριού, το οποίο φοιτούσε στη Β' Γυμνασίου. 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος του θύματος, Γιάννης Βλάχος, «το έγκλημα δεν έχει παραγραφεί και τιμωρείται ως κακούργημα», ενώ πρόσθεσε ότι «ως δράστης φέρεται πασίγνωστος ηθοποιός-σκηνοθέτης, το όνομα του οποίου απασχολεί τελευταίως εντόνως τη δημοσιότητα».

«Ζητάμε από τη δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα και να κινήσει κατά προτεραιότητα τις διαδικασίες δικαστικής διερεύνησης της μήνυσης διότι από τα πραγματικά περιστατικά και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης προκύπτει ιδιαίτερα υψηλός βαθμός επικινδυνότητας του φερομένου ως δράστη για το κοινωνικό σύνολο», συμπλήρωσε ο κ. Βλάχος, ενώ διευκρίνισε ότι ο καταγγέλων ο οποίος σήμερα είναι 25 χρονών, δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηνυτής αναφέρει στο κείμενο της μήνυσης του, πως ο ηθοποιός – σκηνοθέτης τον προσέγγισε στην πλατεία του Μεταξουργείου, με την υπόσχεση ότι θα τον βοηθήσει να αναδειχθεί στον καλλιτεχνικό χώρο , προβάλλοντάς του τον κύκλο των γνωριμιών του. Ακόμα ο μηνυτής αναφέρει ότι ο ίδιος και ο θύτης του συχνά πήγαιναν σε συναυλίες και εν τέλει ο καταγγελλόμενος τον βίασε στο σπίτι του. Το θύμα αναφέρεται και σε άλλα ανήλικα που ο καταγγελλόμενος δεχόταν στο σπίτι του.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.