ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γώγος: Μπορεί να χρειαστεί παράταση του lockdown για μία βδομάδα

09:39 - 01 Μαρ 2021 | Ειδήσεις
Γώγος: Μπορεί να χρειαστεί παράταση του lockdown για μία βδομάδα
Ίσως χρειαστεί παράταση μίας βδομάδας στο lockdown, τόνισε το πρωί της Δευτέρας (1/3) ο καθηγητής Παθολογίας Χαράλαμπος Γώγος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον καθηγητή, η επιδημιολογική επιβάρυνση και η επιβάρυνση στο σύστημα Υγείας αποτελούν το «χειρότερο δυνατό συνδυασμό αυτή την στιγμή στην Αττική».

Ο κ. Γώγος σημείωσε ακόμη ότι αυτή η περίοδος είναι βαθιά κόκκινη περίοδος και ότι είναι κρίσιμο αυτό το 15νθήμερο για την εξέλιξη της πανδημίας και επεσήμανε ότι υπάρχει θέμα με την τήρηση των μέτρων, κάνοντας έκκληση για την σωστή εφαρμογή τους.

Αντίθετα, εμφανίστηκε αισιόδοξος για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων από τις 15 Μαρτίου και μετά και παράλληλα, σημείωσε πως από τα πρώτα που θα  ανοίξουν είναι το λιανεμπόριο καθώς είναι το λιγότερο επιβαρυντικό, προσθέτοντας πως όσο υπάρχει ο κορονοϊός θα  μας απασχολούν οι μεταλλάξεις.

Ερωτηθείς για την Τσικνοπέμπτη είπε πως θα ήταν καλό να κάνουμε μόνοι μας λόγω της οικογενειακής διασποράς ενώ σχετικά με το Πάσχα δήλωσε  ότι μπορεί να ανοίξουν οι εκκλησίες τότε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.