ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαρηγιάννης: «Ναι» στο άνοιγμα του λιανεμπορίου-Προτιμότερο το click away

10:28 - 01 Μαρ 2021 | Ειδήσεις
Σαρηγιάννης: «Ναι» στο άνοιγμα του λιανεμπορίου-Προτιμότερο το click away
Ανοικτό το ενδεχόμενο για παράταση του lockdown για ακόμα μια εβδομάδα άφησε ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, αναφερόμενος στο ζήτημα της επέκτασης των περιοριστικών μέτρων.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Σαρηγιάννης υποστήριξε ότι η απόδοση των μέτρων του lockdown σε σχέση με τον περασμένο Μάρτιο είναι στο 45%.

«Είναι δεδομένο ότι δεν εφαρμόζουμε τα μέτρα και δεν έχουμε την απόδοση που θέλουμε» είπε ο κ. Σαρηγιάννης, ο οποίος χαρακτήρισε σημαντικό πρόβλημα τις μεταλλάξεις του κορονοϊού, διασπορά των οποίων, όπως είπε, υπάρχει σε αρκετές περιοχές.

Ο κ. Σαρηγιάννης εκτίμησε ότι «θα υπάρχει αποκλιμάκωση στην Αττική στο επόμενο δεκαπενθήμερο», ωστόσο, σημείωσε πως το σημαντικό είναι το πόσο θα κρατήσει αυτή η αποκλιμάκωση.

Επιπλέον, ανέφερε πως ο ίδιος θα έδινε προτεραιότητα στο άνοιγμα της Γ’ Λυκείου, λόγω πανελλαδικών, χωρίς όμως να ανοίξουν οι άλλες βαθμίδες εκπαίδευσης.

Τέλος, θα έλεγε «ναι» στο άνοιγμα του λιανεμπορίου, όμως υπό όρους και τόνισε πως θα ήταν προτιμότερο να ανοίξει με click away και όχι με click in shop.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.