ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Αλλαγές στο ωράριο- Η εξαίρεση Αθήνας, Θεσσαλονίκης

19:39 - 03 Μαρ 2021 | Ειδήσεις
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Αλλαγές στο ωράριο- Η εξαίρεση Αθήνας, Θεσσαλονίκης
Εκτός από τις αλλαγές που ανακοινώθηκαν για τον τρόπο μετακίνησης από την Πέμπτη (4/3), υπάρχουν αλλαγές και στα ωράρια κυκλοφορίας.

Με βάσεις τις ανακοινώσεις Χαρδαλιά, στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο) ισχύει από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, ενώ στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) από τις 7 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί. Ωστόσο, για το μέτρο προβλέπεται εξαίρεση για την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Σε αυτές τις περιοχές (Αθήνα- Θεσσαλονίκη) η απαγόρευση κυκλοφορίας τις καθημερινές (Δευτέρα ως Παρασκευή) διαμορφώνεται από τις 9 το βράδυ ως τις 5 το πρωί, λόγω του μητροπολιτικού χαρακτήρα των περιοχών αυτών. Τα Σαββατοκύριακα, όμως, η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 7 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί, έχει ισχύ και για Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) κατατάσσεται η Περιφέρεια Αττικής, καθώς και οι ακόλουθες Περιφερειακές Ενότητες: Αχαΐας, Αρκαδίας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Λευκάδας (εκτός από το Μεγανήσι), Φθιώτιδας, Αργολίδας, Κορινθίας, Θεσπρωτίας, ‘Αρτας, Σάμου, Βοιωτίας, Χίου, Αιτωλοακαρνανίας, Ρόδου, Ηρακλείου και Ευβοίας (εκτός από τη Σκύρο). Επίσης, στο συγκεκριμένο επίπεδο κατατάσσεται και ο Δήμος Καλυμνίων

Όλες οι υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας κατατάσσονται στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο).

Τα μέτρα ισχύουν από αύριο στις 6 το πρωί έως και την Τρίτη 16 Μαρτίου στις 6 το πρωί, με εξαίρεση την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, όπου τα μέτρα θα ξεκινήσουν από το Σάββατο 6 Μαρτίου, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαχείριση των συνεπειών του σεισμού που έπληξε σήμερα την περιοχή.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:47 - 03 Μαρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.