ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χωρίς τέλος ο συνωστισμός στα ΜΜΜ–Φόβοι υπερμετάδοσης (vid)

22:58 - 04 Μαρ 2021 | Ειδήσεις
Χωρίς τέλος ο συνωστισμός στα ΜΜΜ–Φόβοι υπερμετάδοσης (vid)
Κι ενώ η Αττική ολόκληρη βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» της πανδημίας, ασφυκτικές παραμένουν οι συνθήκες στα μέσα μεταφοράς.

Το MEGA κατέγραψε εικόνες απίστευτου συνωστισμού σε λεωφορεία, με τις αποστάσεις ασφαλείας και τις κενές θέσεις να παραμένουν άγνωστες λέξεις...

Λίγες ώρες από την έναρξη των νέων μέτρων κατά του κορονοϊού και ο συνωστισμός στα λεωφορεία καλά κρατεί.

Μόλις χθες, ανακοινώθηκε νέος αριθμός – ρεκόρ στα κρούσματα κορονοϊού, με την Αττική να βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο βαθύ κόκκινο… Ωστόσο οι αποστάσεις και οι κενές θέσεις πάνε περίπατο, με το… λεωφορείο

Η κατάσταση όχι απλώς δεν έχει βελτιωθεί, αλλά οι συνθήκες μοιάζουν με την τέλεια συνταγή για «έκρηξη» κρουσμάτων.

Οι πολίτες διαμαρτύρονται πως δεν έχουν άλλο τρόπο μετακίνησης για να πάνε στην δουλεία τους, ενώ σε όσους το επιτρέπει ο χρόνος αναμένουν στη στάση μήπως το επόμενο λεωφορείο έχει λιγότερο συνωστισμό.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στα «Παραπολιτικά» 90.1 FΜ, υποστήριξε πως παρά τα προβλήματα γίνονται προσπάθειες να βελτιωθεί η κατάσταση.

«Υπάρχουν συγκεκριμένα δρομολόγια, πολύ λίγα αλλά υπάρχουν, τα οποία έχουμε πληρότητες άνω του 65%. Έχουμε αυξήσει τα εκτελεσμένα δρομολόγια από τον Νοέμβριο του 2020 κατά 3.000 που σημαίνει ότι έχουμε πολύ περισσότερα λεωφορεία που κάνουν αυτά τα δρομολόγια.»

Οι πόρτες των λεωφορείων κλείνουν με δυσκολία, ενώ δεκάδες επιβάτες στέκονται κολλητά ο ένας δίπλα στον άλλον, όρθιοι και καθιστοί, με αποτέλεσμα να μην τηρούνται τα μέτρα προστασίας ακόμη και μετά την αυστηροποιηση των μέτρων.

Τελευταία τροποποίηση στις 23:24 - 04 Μαρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.