ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καλλιακμάνης: Αν δεν γύριζε η ΔΙΑΣ πίσω, θα είχαμε νεκρό

09:25 - 10 Μαρ 2021 | Ειδήσεις
Καλλιακμάνης: Αν δεν γύριζε η ΔΙΑΣ πίσω, θα είχαμε νεκρό
«Πήραν θάρρος οι μπαχαλάκηδες και οι χούλιγκαν από διαφορετικές ομάδες από το περιστατικό της Κυριακής για να κάνουν χειρότερα», σχολίασε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, για τα χθεσινά (9/3) επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Όπως είπε, ο σοβαρά τραυματισμένος αστυνομικός έχει διαφύγει το κίνδυνο, ωστόσο έχει ένα άσχημο χτύπημα στο κεφάλι γιατί τον χτυπούσαν επί τρία λεπτά.

«Αν δεν γυρνούσε η ομάδα ΔΡΑΣΗ να τον απεγκλωβίσει από τα χεριά τους αυτή τη στιγμή θα ήταν νεκρός και αυτό ακριβώς θέλουν. Θέλουν νεκρό αστυνομικό» τόνισε ο κ. Καλλιακμάνης, επισημαίνοντας ότι έχουν φοβερή επιθετικότητα και εκφράζουν βία χωρίς όρια.

«Πρέπει να ανησυχήσει όλη η κοινωνία», πρόσθεσε.

Αστυνομικός που δέχτηκε επίθεση: Είμαι καλά, θα αντέξω

Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία του 27χρονου αστυνομικού που δέχτηκε άγρια επίθεση από κουκουλοφόρους στη συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη που έλαβαν χώρα σοβαρά επεισόδια.

Ο νεαρός αστυνομικός που χτυπήθηκε στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός είπε στους συναδέλφους του ότι «είμαι καλά, θα αντέξω» ενώ είπε ότι «προσπάθησα να σώσω το όπλο μου».

Ο αστυνομικός, που νοσηλεύεται στο 401, δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο αλλά παρακολουθείται η κατάστασή του από το ιατρικό προσωπικό.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:19 - 10 Μαρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.