ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ΤΖΟΚΕΡ υποδέχεται την Καθαρά Δευτέρα με 1,7 εκατ. ευρώ

18:15 - 14 Μαρ 2021 | Ειδήσεις
Το ΤΖΟΚΕΡ υποδέχεται την Καθαρά Δευτέρα με 1,7 εκατ. ευρώ
Εορταστικό θα είναι το τριήμερο της Αποκριάς για έναν ή περισσότερους νικητές του ΤΖΟΚΕΡ, που θα κατορθώσουν να μαντέψουν σωστά τους 5+1 αριθμούς της αποψινής κλήρωσης. Το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού ανέρχεται σε 1,7 εκατ. ευρώ και, αν επιθυμείτε να το διεκδικήσετε, θα πρέπει να καταθέσετε τα δελτία σας διαδικτυακά, από υπολογιστή ή κινητό, έως τις 21:30.

Οι τρόποι για online κατάθεση δελτίων

Η online κατάθεση δελτίων ΤΖΟΚΕΡ γίνεται με δύο τρόπους: μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, την οποία κατεβάζετε δωρεάν από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android). Και για τις δύο εναλλακτικές, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εγγραφή και η δημιουργία λογαριασμού.

Από υπολογιστή,  πατάτε «εγγραφή» και συμπληρώνετε το email και τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα. Επιλέγετε το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» που επιθυμείτε και to δημιουργείτε λογαριασμό σας. Με την υποβολή της φόρμας, λαμβάνετε επιβεβαιωτικό email για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Με ανάλογα βήματα πραγματοποιείται η εγγραφή και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Στη συνέχεια, μέσω του λογαριασμού σας συμπληρώνετε το δελτίο σας, το οποίο θα λάβετε με email αμέσως μόλις το καταθέσετε.

Επιπλέον, μέσω του  tzoker.gr και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, μπορείτε να πληροφορηθείτε για τις διαθέσιμες προσφορές, όπως αυτή που θα ισχύει για τους online παίκτες αποκλειστικά για την Καθαρά Δευτέρα.

Τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις  

Οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, στις 22:00. Όλες οι κληρώσεις μεταδίδονται ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στην ιστοσελίδα tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.