ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λιγνάδης: Ολοκληρώθηκε η έρευνα για την τρίτη μήνυση-Τι κατηγορίες απαγγέλθηκαν

15:08 - 29 Μαρ 2021 | Ειδήσεις
Λιγνάδης: Ολοκληρώθηκε η έρευνα για την τρίτη μήνυση-Τι κατηγορίες απαγγέλθηκαν
Στην εισαγγελία διαβιβάστηκε η τρίτη μήνυση που είχε κατατεθεί σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, για βιασμό το 2018. Η προκαταρκτική έρευνα που διενεργούσε η Ασφάλεια ολοκληρώθηκε και πλέον τον λόγο έχει η εισαγγελία, που θα αποφασίσει εάν θα ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του σκηνοθέτη κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η μήνυση αφορά Έλληνα καταγγέλλοντα ο οποίος δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ο καταγγελλόμενος φέρεται να τον βίασε στο σπίτι του το 2018 και να του έδειξε πορνογραφικό υλικό που διατηρούσε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε με αφορμή την τρίτη μήνυση ο Δημήτρης Λιγνάδης κλήθηκε και έδωσε εξηγήσεις από τις φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείται και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες φέρεται να αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζει ο καταγγέλλοντας.

Τέλος σημειώνεται, ότι αναμένεται η ανακρίτρια να αποφανθεί και για τέταρτη καταγγελία για βιασμό ενός 24χρονου σήμερα άνδρα όταν ήταν 17 ετών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.