ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον εισαγγελέα για απόπειρες βιασμού και βιασμό δημοφιλής κωμικός

18:20 - 02 Απρ 2021 | Ειδήσεις
Στον εισαγγελέα για απόπειρες βιασμού και βιασμό δημοφιλής κωμικός
Για βαρύτατες κατηγορίες, απόπειρες βιασμού και βιασμό, καλείται σε εξηγήσεις από τις εισαγγελικές αρχές ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε θέατρο και τηλεόραση, έπειτα από καταγγελίες γυναικών, που έχουν εξεταστεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα, Κων. Σπυρόπουλο.

Τον δημοφιλή ηθοποιό έχουν καταγγείλει τρεις γυναίκες ηθοποιοί καταθέτοντας στις εισαγγελικές αρχές, ενώ για τη μια από τρεις συνολικά καταγγελίες, φαίνεται πως προέκυψε και το αδίκημα του βιασμού. Το εν λόγω αδίκημα φέρεται να τελέστηκε μέσα σε θεατρικό χώρο με τον ηθοποιό, σύμφωνα πάντα με την πλευρά της καταγγέλλουσας, να προβαίνει σε σεξουαλικές πράξεις παρά τη θέλησή της.

Η έρευνα για τον δημοφιλή ηθοποιό έχει ξεκινήσει από καιρό και έχει φθάσει σε κρίσιμο στάδιο, καθώς θύματα αλλά και μάρτυρες έχουν ήδη εξεταστεί και καταθέσει σε βάρος του γνωστού ηθοποιού σημαντικά και επιβαρυντικά στοιχεία.

Είναι η δεύτερη πολύ σοβαρή περίπτωση σεξουαλικής εγκληματικότητας που έχουν διερευνήσει οι εισαγγελικές αρχές μετά την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο ηθοποιός θα κληθεί σε εξηγήσεις την επόμενη εβδομάδα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.