ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαββατοκύριακο με Clasico σε Ελλάδα και Ισπανία

13:19 - 09 Απρ 2021 | Ειδήσεις
Σαββατοκύριακο με Clasico σε Ελλάδα και Ισπανία
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα με πολλά ειδικά στοιχήματα από το Pamestoixima.gr

Τα δύο μεγάλα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα κλέβουν την παράσταση αυτό το Σαββατοκύριακο.

Καθοριστικής σημασίας στη μάχη για τον τίτλο στη La Liga είναι το El Clasico, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο, στις 22:00, στη Μαδρίτη. Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην 3η θέση με 63 βαθμούς και η Μπαρτσελόνα στη 2η με 65. Και οι 2 κυνηγάνε την πρωτοπόρο με 66 πόντους Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το ελληνικό Clasico θα διεξαχθεί την Κυριακή, στις 19:30, στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός προέρχονται από τις νίκες στα ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής κατά της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αντίστοιχα. Στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 στο Καραϊσκάκη και o Παναθηναϊκός με 2-1 στη «Λεωφόρο».

Με Super League και Ρεάλ-Μπαρτσελόνα το Offer Zone

Το Offer Zone του Pamestoixima.gr περιλαμβάνει τα 2 ντέρμπι, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και τα άλλα 2 παιχνίδια των play off της Super League, Άρης-ΑΕΚ (Κυριακή, 15:00) και Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (Κυριακή, 17:15).

Για το ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα προσφέρονται σούπερ σπέσιαλ ειδικά στοιχήματα.

Οι 3 αγώνες των play off της Super League παίζονται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους. Προσφέρονται περισσότερα από 300 ειδικά στοιχήματα για κάθε παιχνίδι και το «Money Back» για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους παίζονται και 4 παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, Φούλαμ-Γουλβς (Παρασκευή, 22:00), Κρίσταλ Πάλας-Τσέλσι (Σάββατο, 19:30), Στουτγάρδη-Ντόρτμουντ (Σάββατο, 19:30) και Θέλτα-Σεβίλλη (Δευτέρα, 22:00).

Πολλαπλά σκορ και τριάδες με ενισχυμένες αποδόσεις

Συνεχίζονται και οι καθημερινές προσφορές του Pamestoixima.gr με ενισχυμένες αποδόσεις σε τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες.

Σήμερα προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 2-1,2-2 και 1-2 για τον αγώνα της Premier League Φούλαμ-Γουλβς και μία τριάδα για τα ματς της Euroleague.

Με 0% γκανιότα προσφέρεται και το αποψινό παιχνίδι της Euroleague, Ολυμπιακός-Κίμκι Μόσχας (21:00), στην αγορά «Νικητής Αγώνας» έως την έναρξή του.

Τα σουτ του Φάμπιο Σίλβα και τα ριμπάουντ του Γιώργου Πρίντεζη

To Pamestoixima.gr δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να ποντάρουν και σε ειδικές αγορές Cross Sports, να στοιχηματίσουν δηλαδή σε υποθετικά στοιχήματα τα οποία συνδυάζουν ομάδες και αθλητές από διαφορετικά σπορ.

Για παράδειγμα, σήμερα μπορούν να ποντάρουν αν θα είναι περισσότερα τα συνολικά σουτ του Φάμπιο Σίλβα στο παιχνίδι της Premier League Φούλαμ-Γουλβς ή τα συνολικά ριμπάουντ του Γιώργου Πρίντεζη στον αγώνα της Euroleague Ολυμπιακός-Κίμκι Μόσχας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.