ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορωπί: Στη φυλακή ο 76χρονος που σκότωσε τον γιο του

16:29 - 20 Απρ 2021 | Ειδήσεις
Κορωπί: Στη φυλακή ο 76χρονος που σκότωσε τον γιο του
Προφυλακίστηκε ο 76χρονος, που πυροβόλησε τον 48χρονο γιο του στο Κορωπί, μετά την απολογία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος, ο οποίος απολογήθηκε χωρίς την παρουσία δικηγόρου υποστήριξε πως ό,τι έκανε το έκανε για να σώσει τον άλλο του γιο ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό του.

Όπως φέρεται να είπε υπήρχαν συνεχείς εντάσεις μέσα στο σπίτι λόγω της εξάρτησης του θύματος από το αλκοόλ.

Νωρίτερα ο εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 76χρονου ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει πως πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο γιο του στο Κορωπί.

Ο κατηγορούμενος υποβασταζόμενος οδηγήθηκε στη συνέχεια στον ανακριτή ενώπιον του οποίου απολογήθηκε.

«Σκότωσα τον γιο μου»

Ο 76χρονος πατέρας που πυροβόλησε με καραμπίνα τον 48χρονο γιο του κάλεσε τις Αρχές αμέσως μετά το έγκλημα, ομολογώντας πως «σκότωσα τον γιο μου».

Προς το παρόν, τα ακριβή αίτια για το αποτρόπαιο έγκλημα δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια είχε τριβές λόγω προβλημάτων αλκοολισμού.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πατέρας και γιος είχαν το τελευταίο διάστημα λογομαχήσει αρκετές φορές.

Ζούσαν μαζί

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, προβλήματα στην ψυχολογία του είχε δημιουργήσει και το γεγονός ότι ήταν άνεργος, καθώς και ο χωρισμός από τη σύζυγό του με την οποία είχε αποκτήσει δυο παιδιά.

Πατέρας και γιος ζούσαν μαζί, ενώ προσπαθούσαν να τα βγάλουν οικονομικά εις πέρας στο ξυλουργείο που είχε ο 76χρονος κάτω από το σπίτι του. Ωστόσο, οι αναδουλειές αποτελούσαν ακόμα έναν λόγο που οδηγούσε πατέρα και γιο σε καβγάδες, ακόμη και για ασήμαντους λόγους.

Σχολιάζοντας την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Κορωπί, ένας ξάδερφος του θύματος ανέφερε: «Ο ξάδερφός μου ήταν άνεργος, είχαν οικονομικές διαφορές προφανώς. Είχαν ένα ξυλουργείο. Δεν το περιμέναμε».

Τελευταία τροποποίηση στις 16:36 - 20 Απρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.