ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κίνημα αλλαγής των ραντεβού για τα εμβόλια

14:44 - 22 Απρ 2021 | Ειδήσεις
Κίνημα αλλαγής των ραντεβού για τα εμβόλια
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα από μεγάλο αριθμό επαγγελματικών ομάδων και ιδιαίτερα όσων εργάζονται στο δημόσιο παρατηρείται μία έντονη κινητικότητα με σκοπό να αλλαχθούν οι ημερομηνίες εμβολίων της AstraZeneca σε Pfizer και Moderna.

O θόρυβος που έχει δημιουργηθεί για τις παρενέργειες της αγγλικής πολυεθνικής έχει ωθήσει μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας να αναζητούν τρόπο να αλλάξουν τα ραντεβού του Απριλίου και του Μαΐου με τα εμβόλια των άλλων 2 πολυεθνικών φαρμακευτικών.

Ο τρόπος που έχει βρεθεί και μεταδίδεται μεταξύ των επαγγελματικών ομάδων είναι ο εξής: έχουν εντοπίσει ποια εμβολιαστικά κέντρα στο λεκανοπέδιο διαθέτουν τα εμβόλια της Pfizer και της Moderna και πηγαίνουν και ακυρώνουν τα ραντεβού με AstraZeneca. Είναι γνωστό ότι μεταξύ των 2 δόσεων της αγγλικής πολυεθνικής απαιτούνται 80 ημερολογιακές μέρες ενώ αντίθετα στα άλλα 2 εμβόλια ο χρόνος είναι λιγότερος από 30 ημερολογιακές μέρες.

Έτσι τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει δημιουργηθεί αυτό το κίνημα αλλαγής των ραντεβού καθώς διακινείται ένα είδος χάρτη ποια εμβολιαστικά κέντρα κάνουν τα εμβόλια της Pfizer και της Moderna, ενώ ακυρώνονται τα ραντεβού της AstraZeneca.

Προφανώς και η κυβέρνηση έχει ενημερωθεί γι’ αυτό το ιδιότυπο κίνημα που εξελίσσεται από στόμα σε στόμα σε ηλικίες από 35-55 ετών όπου έχει έρθει και η σειρά τους για τους εμβολιασμούς.

Όλα ξεκίνησαν από μεγάλο αριθμό επαγγελματικής ομάδας στο χώρο της υγείας που προτρέπει τους πολίτες εάν δεν μπορούν να αποφύγουν το εμβόλιο να αναζητήσουν τα εμβολιαστικά κέντρα που είναι αποθηκευμένα εμβόλια της Pfizer και της Moderna.

ANEΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις 14:47 - 22 Απρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.