ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκρηξη έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο

08:03 - 23 Απρ 2021 | Ειδήσεις
Έκρηξη έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο
Έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (22/4) έξω από το σπίτι του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, στον Διόνυσο, από την οποία προκλήθηκαν ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, η έκρηξη ακούστηκε λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα. Κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Αστυνομία, λέγοντας πως ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος.

Αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο διαπίστωσαν φθορές στην γκαραζόπορτα του σπιτιού και μικρές ζημιές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Οι αρχές απέκλεισαν τον χώρο και έκαναν έρευνες για να διαπιστώσουν αν υπήρξαν τραυματισμοί. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε προκληθεί έκρηξη μικρής ισχύος από αυτοσχέδιο μηχανισμό.

Στο σημείο βρέθηκαν ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι συλλέγουν στοιχεία προκειμένου να εξακριβώσουν το είδος του μηχανισμού που προκάλεσε την έκρηξη αλλά και την ταυτότητα των δραστών.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες σε βάρος του παρουσιαστή, καθώς την προηγούμενη Παρασκευή (16/4) άγνωστοι πυροβόλησαν με καλάσνικοφ εναντίον της κατοικίας του, προκαλώντας φθορές στο κουβούκλιο που βρίσκεται έξω από αυτήν.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:26 - 23 Απρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.