ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εστίαση: Κωδικός «6» και… σιωπή η «συνταγή» για την επαναλειτουργία

21:57 - 29 Απρ 2021 | Ειδήσεις
Εστίαση: Κωδικός «6» και… σιωπή η «συνταγή» για την επαναλειτουργία
Χωρίς μουσική θα λειτουργούν από Δευτέρα (3/5) τα καφέ, τα μπαρ και τα εστιατόρια γεγονός που έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα αρκετούς επιχειρηματίες με τους ειδικούς πάντως να προειδοποιούν για τους κινδύνους από τα σταγονίδια.

Από την Δευτέρα για να πάμε για ποτό και φαγητό θα πρέπει να έχουμε στείλει πρώτα SMS με τον κωδικό 6 στο 13033, ενώ, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του Mega, πριν το ρολόι χτυπήσει 11 δηλαδή στις 11 παρά τέταρτο θα πρέπει να έχουμε τελειώσει το φαγητό και το ποτό μας πριν την έναρξη του απαγορευτικού κυκλοφορίας στις 11.

Τα εστιατόρια, τα καφέ και τα μπαρ θα λειτουργούν μόνο σε υπαίθριους χώρους και θα επιτρέπονται μόνο οι καθήμενοι. Ανάμεσα στα τραπεζοκαθίσματα θα υπάρχουν αποστάσεις από 0,90 -1,80 ανάλογα την διάταξη τους ενώ στο κάθε τραπέζι θα μπορούν να κάθονται 6 άτομα.

Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να κάνουν δύο self τεστ την εβδομάδα με το ένα να δίνεται δωρεάν από το κράτος, ενώ υποχρεωτική θα είναι και η μάσκα τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους πελάτες μέχρι να καθίσουν στο τραπέζι. Και εννοείται πως σε κάθε τραπέζι θα υπάρχουν τα γνωστά σε όλους πλέον αντισηπτικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:28 - 29 Απρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.