ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ειδικοί» περί τον κορονοϊό

10:45 - 10 Μαϊ 2021 | Ειδήσεις
«Ειδικοί» περί τον κορονοϊό
της Θάλειας Χούντα – δημοσιογράφου

Η Ανάσταση του Κυρίου, μακάρι να φέρει άμεσα μαζί της και την «ανάσταση» όλων μας από τα τόσα που βιώνουμε, σαν απόρροια της πανδημίας του κορωνοϊού. Πρωτίστως, να θωρακιστούμε με τον εμβολιασμό και κατόπιν, να βάλουμε σε ρυθμούς την καθημερινή ζωή μας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Για τα εμβόλια, τι δεν έχουμε ακούσει και τι δεν έχει γραφτεί! Δεδομένου ότι δεν έχουμε πρόσφατα γεγονότα για σεισμούς και πλημμύρες, ώστε να έχουμε εξειδικευμένες γνώμες επ’ αυτών, οι πάντες έγιναν «ειδικοί» επί των εμβολίων. Και λέγοντας οι πάντες, εννοούμε τους ίδιους που είναι «ειδικοί» για τα πάντα, από αμυντικά θέματα έως γεωφυσικά φαινόμενα! Υπήρχε πιθανότητα, να μην έχουν και τις απαραίτητες ιατρικές γνώσεις; Καμία.

Δεν υπάρχει λόγος, να αναλυθεί περισσότερο το σύγχρονο αυτό νεοελληνικό γίγνεσθαι. Την απάντηση την έδωσαν και την δίνουν οι πολίτες, οι οποίοι σε συντριπτική πλειοψηφία εμβολιάζονται, έχοντας κατανοήσει το αυτονόητο και αναγκαίο της πράξης: τον σεβασμό στον εαυτό τους, στην οικογένειά τους και στην Κοινωνία της οποίας αποτελούν ενεργά και αναπόσπαστα μέλη.

Η παρουσίαση σε κάποια ΜΜΕ από κάποιους «ειδικούς» της είδησης «πέθανε από παρενέργειες του εμβολίου», έχει εύκολες απαντήσεις, αρκεί να μπει κάποιος στον κόπο της ανάλυσης. Δηλαδή, κάθε ημέρα εμβολιάζονται χιλιάδες συμπολίτες μας και όλοι είναι υγιείς. Αυτό γιατί δεν αναφέρεται σαν συγκριτικό στοιχείο; Επίσης, έχουν στα χέρα τους οι «ειδικοί» την ληξιαρχική πράξη θανάτου ή την ιατροδικαστική έκθεση, η οποία αναφέρει σαν αιτία θανάτου το εμβόλιο; Σίγουρα όχι. Μήπως έχουν σαν μόνη «πηγή» κάποιον μακρινό θείο ή κουμπάρο του αποβιώσαντος, στον οποίο δεν κοστίζει και τίποτα να λέει ό,τι θέλει; Τέλος, έχουν σε γνώση τους οι «ειδικοί» την σύσταση του εμβολίου και με τις εξειδικευμένες επιστημονικές γνώσεις τους τοποθετούνται επί των παρενεργειών των εμβολίων; Μπορούν να αναφερθούν πολλές ακόμη απαντήσεις στους «ειδικούς», αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα, αφού οι ίδιοι ξέρουν, ότι γεννήθηκαν «ειδικοί». Οφείλουμε όμως να τους αναγνωρίσουμε, ότι επιλεκτικά κανένας «ειδικός» δεν έχει πει κουβέντα για τις εικόνες με τα χιλιάδες φέρετρα και τους νεκρούς ανθρώπους στα νοσοκομεία, οι οποίοι έπασχαν από κορωνοϊό. Μάλλον και αυτά τα είδαμε μόνο οι μή ειδικοί. Επίσης, δεν έχουμε ακούσει και κάποια εναλλακτική των εμβολίων γνώμη, με σκοπό την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Μάλλον, δεν προλαβαίνουν, γιατί θα είναι κάποιοι από αυτούς που διαμαρτύρονται για τα μέτρα στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα που έχει πάρει η Πολιτεία.

Αξιοπρέπεια μόνο αρμόζει στους ζωντανούς και σεβασμός στους νεκρούς.      

Εμείς, το ενενήντα εννέα τουλάχιστον τοις εκατό, οι μή «ειδικοί», ακολουθούμε τις ιατρικές και επιστημονικές οδηγίες. Σίγουρα, από εμάς δεν θα κινδυνεύσει κανένας «ειδικός». Μπορούν όμως και οι «ειδικοί», να πουν ότι δεν θα κινδυνεύσει από αυτούς και την συμπεριφορά τους κάποιος άλλος συμπολίτης τους; 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.