ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαρδαλιάς: Ανήρτησε βίντεο απ'την επίθεση στα μαγαζιά της συζύγου του

11:15 - 24 Μαϊ 2021 | Ειδήσεις
Χαρδαλιάς: Ανήρτησε βίντεο απ'την επίθεση στα μαγαζιά της συζύγου του
O Yφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, βίντεο από την στιγμή της εμπρηστικής επίθεσης στα καταστήματα της συζύγου του. Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, περίπου στη 1:45.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε χαρακτηριστικά:

 «Προς άνανδρα θρασίμια! Από θαύμα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό! Στο 2:08 από το παρακάτω βιντεάκι από τις κάμερες ασφαλείας, ένας περαστικός βλέπει τη φωτιά, σταματάει με το αυτοκίνητό του, κατεβαίνει με ένα μπουκάλι νερό και πλησιάζει να τη σβήσει ή έστω να την περιορίσει. Οπότε και εκρήγνυται ο πρώτος μηχανισμός ! Δύο βήματα παραπάνω να είχε κάνει θα ήταν τώρα νεκρός! Αλλά στα δικά σας άρρωστα μυαλά θα ήταν μιά ακόμη παράπλευρη απώλεια...  Στις δημοκρατίες κάποιοι ηρωικά θα προσπαθούν να σβήνουν φωτιές και να σώζουν ανθρώπινες ζωές ενώ εσείς κρυμμένοι στο σκοτάδι και μέσα στις κουκούλες σας και στα τυφλά σας εγκληματικά σύνδρομα δεν θα διστάζετε να τις θυσιάσετε. Θα σας ξετρυπώσουμε από τα λαγούμια σας, δεν σας φοβόμαστε...».

Παράλληλα, η ιδιοκτήτρια των επιχειρήσεων, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, μέσα από χθεσινή ανάρτησή της στο Facebook διαμηνύει ότι παρά «την καταστροφή υλική και συναισθηματική «σε ένα κράτος δικαίου δε χωρούν και κυρίως δεν πετυχαίνουν πρακτικές τρομοκρατίας!».

Επιπλέον, ευχαρίστησε τις αρχές, αλλά και όλους όσοι της στήριξαν με την αγάπη τους, τους συνεργάτες της και τον σύζυγό της, Νίκο Χαρδαλιά, «που στέκεται ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ!»

«Η αποκατάσταση προχωράει και θα δουλέψουμε όλο το βράδυ ώστε από αύριο να λειτουργήσει κανονικά και η υποδοχή μας και το κατάστημα με τα ενδύματα. Δε θα τους κάνουμε το χατίρι !!!Οι ζωές μας, οι αξίες μας, τα πιστεύω μας είναι μη διαπραγματεύσιμα και δεν τρομοκρατούνται», καταλήγει η ίδια.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:14 - 24 Μαϊ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.