ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέες ημερομηνίες για τις εκλογές της ΕΟΚ

16:09 - 31 Μαϊ 2021 | Ειδήσεις
Νέες ημερομηνίες για τις εκλογές της ΕΟΚ
Τέσσερις αιτήσεις στο πρωτοδικείο κατατέθηκαν τη Δευτέρα 31/5, για προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ.

Συγκεκριμένα από τον Βαγγέλη Λιόλιο, από τον Άγγελο Παπανικολάου όπως επίσης και από τα 21 σωματεία τα οποία ήταν εκτός μητρώου αλλά είχαν κερδίσει από το πρωτοδικείο τη συμμετοχή τους στις εκλογές. Αυτά τα σωματεία πρότειναν να διατηρηθεί η ίδια προσωρινή διοίκηση με αυτήν που διοίκησε τις τελευταίες εβδομάδες.

Η τέταρτη αίτηση έγινε από «τρίτους» οι οποίοι πρότειναν ως προσωρινή διοίκηση 19 μπασκετικές προσωπικότητες οι οποίοι δεν είναι υποψήφιοι αλλά να αναλάβουν να οδηγήσουν την ΕΟΚ στις ερχόμενες εκλογές. Ανάμεσα σε αυτούς είναι τα ονόματα των Βαγγέλη Αλεξανδρή, Γιώργου Καράγκουτη, Μίλτου Λαζαρίδη και Φωτούλας Βολονάκη, όπως αναφέρει το gazzetta.gr. Αναμένεται την Τρίτη (1/6) να καταθέσει την αίτησή της και η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα.

Να σημειωθεί ότι, η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει την Πέμπτη (3/6, 13:00) και η απόφαση αναμένεται να βγει την Δευτέρα (7/6), γεγονός που σημαίνει ότι για μία εβδομάδα η ΕΟΚ δεν θα έχει πρόεδρο. Οι πιθανές ημερομηνίες των εκλογών είναι η 18η Ιουλίου ή η 25η Ιουλίου και αυτό διότι απαιτούνται 45 ημέρες προκειμένου να προετοιμαστεί το σύστημα για τις ηλεκτρονικές αλλαγές.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:18 - 31 Μαϊ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.