ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πανελλαδική τετράωρη στάση εργασίας στις τράπεζες

13:11 - 15 Ιουν 2021 | Ειδήσεις
Πανελλαδική τετράωρη στάση εργασίας στις τράπεζες
Παντραπεζική πανελλαδική στάση εργασίας αύριο, Τετάρτη 16 Ιουνίου, κήρυξε η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ).

Η Εκτελεστική Γραμματεία της δηλώνει πως «έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ενωτική και αποφασιστική απάντηση των εργαζόμενων και του συνόλου του συνδικαλιστικού κινήματος απέναντι στο εργασιακό νομοσχέδιο», συντάσσεται από θέση αρχής με τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΓΣΕΕ.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΟΤΟΕ, συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες της απέναντι στις βασικές διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου και ενόψει της ψήφισής του την Τετάρτη, αποφάσισε στάση εργασίας από 11:15 έως την λήξη του ωραρίου και συμμετοχή στο συλλαλητήριο στις 16:00 στην πλατεία Συντάγματος.

Επίσης, τη συνέχιση των πρωτοβουλιών για ενωτική απάντηση του συνδικαλιστικού κινήματος στις υπό ψήφιση αντεργατικές διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου.

Καλεί, τέλος, όλους τους εργαζόμενους στις Τράπεζες, συσπειρωμένοι γύρω από την ΟΤΟΕ, να συμμετάσχουν μαζικά και ενωτικά στις κινητοποιήσεις και «όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και του θεσμού των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.