ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γλυκά Νερά: Εξετάζεται ο σύζυγος-Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

18:22 - 17 Ιουν 2021 | Ειδήσεις
Γλυκά Νερά: Εξετάζεται ο σύζυγος-Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Ραγδαιες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της νεαρής Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με την αστυνομία να εντείνει τις έρευνες. Για το λόγο αυτό κλήθηκε εσπευσμένα για νέα κατάθεση ο σύζυγός της.

Πριν από λίγο στο αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ υπήρξε ενημέρωση από εκπροσώπους της ελληνικής αστυνομίας για τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα ανέφεραν

« Εχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν. Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο. Περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος στην ΓΑΔΑ.

Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο κι έτσι σήμερα μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ για να δώσει πληροφορίες ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης».

Συνεπώς, οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Η αστυνομία είναι κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης, αλλά ακόμα δεν μπορεί να κάνει συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

Ο σύζυγος του θύματος βρίσκεται στο τμήμα Ανθρωποκτονιών και εξετάζεται ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας επί των νέων στοιχείων που έχουν προκύψει. Τις επόμενες ώρες αναμένονται νεότερα στοιχεία.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:51 - 17 Ιουν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.